Straathof Facebook Straathof Twitter

Vakgarage Straathof allround garagebedrijf

Voor alle merken op het goede adres

Vakgarage Straathof is een allround garagebedrijf met alles in eigen huis en in eigen beheer. Wij hebben altijd een ruime voorraad aan occasions in alle merken. Onze werkplaats is modern ingericht en verricht onderhoud en reparaties aan alle auto’s van ieder merk. Wij zijn gevestigd in een ruim onderkomen met ruime parkeergelegenheid, vlak naast de A4.

NIEUWE COLLEGA GEZOCHT!


Wij hebben op dit moment één vacature:

Allround vakman (onderhoud / storingen)


Een moderne inrichting, een jong team, een prettige sfeer en een drukte van belang. Dat zijn de kenmerken van onze werkplaats. We zoeken een allround vakman die zelfstandig onderhoud en storingen aan kan. Een fijne collega die past in ons team. Lex en Ruud staan klaar om jou te ontvangen! Bel of mail ons snel.

Voor meer informatie bel Mathe Straathof of mail naar info@autobedrijfstraathof.nl

Doordat wij een ruim aanbod in occasions hebben, vindt u bij ons veelal een auto die bij uw wensen aansluit. Van stadsauto tot bedrijfswagen, u vindt het bij ons terug. Uiteraard zijn deze auto’s aanwezig in veel verschillende prijsklassen. Mocht ondanks het ruime assortiment de auto van uw dromen er toch niet tussen staan, dan bestaat de mogelijkheid om ons een zoekopdracht te geven. De kans is groot dat we dan binnen enkele weken toch DE auto van uw dromen voor u hebben staan.

Bekijk ons actuele aanbod onder de kop occasions of bedrijfswagens, voor een overzicht van alle auto’s met informatie en foto’s. Mocht u geïnteresseerd zijn in een van onze auto’s, neem dan contact met ons op. Zo kunnen wij u van nog meer informatie voorzien en een proefrit voor u inplannen.


Vakgarage Straathof

 

071-3310744

Vakgarage Straathof
Ripselaan 30
2376 BJ Nieuwe Wetering

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 8:00-18:00 uur
Zaterdag: 9:00 - 16:00 uur

De zekerheden van Vakgarage Straathof