Receptie VG Straathof 1320x500

RECEPTIE

De receptie, met achter de balie onze service adviseurs, is het kloppend hart van ons bedrijf. Daar worden de afspraken gemaakt, is er het contact met de klanten en worden de onderdelen besteld. Het is de spil tussen de verkoop en de werkplaats. Op de receptie is er altijd beheerste hectiek, er gebeurt op een dag van alles. Buiten alles om staat de klantgerichtheid altijd voorop. Niet voor niets waarderen de klanten ons met een 8,6 op het gebied van service gerichtheid!

verkoop_3

VERKOOP

Als verkoopteam zorgen wij altijd voor een ruime voorraad occasions, met wel meer dan 100 auto's. U moet immers altijd iets te kiezen hebben! Wij verkopen van alle merken zowel gebruikte als nieuwe occasions.

Heeft u specifieke wensen en/of vragen dan kunt u bij ons ook een zoekopdracht plaatsen. Met behulp van uw wensen gaan wij voor u aan de slag om het meest perfecte model in uw budget te zoeken.

Daarnaast hebben wij een haal- en brengservice.

Vakgarage Straathof verzorgt uw hele pakket voor uw auto: van aanschaf tot en met onderhoud, van schade reparatie tot en met bandenopslag voor uw zomer/winterbanden.

Voor bedrijven verzorgen wij het hele autopark. En wij doen dat zoals u dat graag wilt! Lease, verkoop, financieringsregelingen, wij hebben een groot aantal oplossingen voor uw mobiele team.

VG_Straathof_werkplaats

WERKPLAATS

In onze werkplaats werken gediplomeerde monteurs met de modernste apparatuur. Daardoor zijn wij in staat om de meeste, zo niet alle, reparaties zelf uit te voeren. Ons personeel wordt continu bijgeschoold om ook de nieuwste autotechnieken te kunnen onderhouden en repareren.

Als vakgarage zijn wij bekend met alle merken auto's en zijn daarom in staat snel te reageren op uw autoproblemen. Terwijl wij aan uw auto werken hebben wij uiteraard vervangend vervoer voor u, in de vorm van een auto of fiets. Tijdens het eventuele wachten op een reparatie in onze werkplaats kunt u natuurlijk gebruik maken van ons draadloos internet.

Ook al ben je blij als je auto weer gemaakt is, soms staan er op de factuur van je garage wel eens lastige termen. Garagetaal legt in duidelijke taal bepaalde onderdelen, onderwerpen en afkortingen uit. Garagetaal, dat praat 'n stuk makkelijker! Garagetaal is een initiatief van BOVAG.

AIRCO
Onze garage is een gecertificeerd inbouw- en bijvulbedrijf voor airco installaties. Graag controleren wij voor u het functioneren van uw airco. Indien nodig vullen of repareren wij de airco of zorgen wij voor het afpersen ervan.

SCHADEREPARATIE
Bij een schade komt veel kijken, de verzekering moet ingelicht worden, de auto wordt afgesleept etc. Vakgarage Straathof taxeert en repareert uw schade. Wij zorgen indien gewenst voor vervangend vervoer. Na de schadereparatie kunt u weer veilig met uw eigen auto de weg op !

RUITENREPARATIE
Indien de beschadiging het toelaat kan uw autoruit gerepareerd worden. Door een harsinjectie wordt de beschadiging gevuld waardoor de ruit niet kan scheuren. Een relatief goedkope oplossing.
U doet er goed aan zo spoedig mogelijk na de inslag langs te komen. Zo voorkomt u inwerking van vocht en vuil waardoor de ruit kan scheuren. Is de schade te groot dan vervangen wij uw ruit. Indien u voor ruitbreuk verzekerd bent is reparatie vrijwel altijd gratis. Wij repareren namens vrijwel alle verzekeringen.

APK
Onderhoud en APK keuring door Vakgarage Straathof vindt plaats volgens de fabrieksspecificaties van uw merk auto. Bij ons kunt u terecht met alle type auto's tot 3500 kg in benzine, diesel of LPG uitvoering.

BANDEN
De banden onder uw auto zijn het enige contact tussen uw voertuig en het wegdek. Ze zorgen onder andere voor grip, optimaal remvermogen en een goede wegligging. 
Uitgebalanceerde wielen zorgen naast gelijkmatige slijtage ook voor een beter rijcomfort. Bij de montage van nieuwe autobanden is het noodzakelijk dat de autobanden gebalanceerd worden. Bij het uitlijnen van de auto worden alle onderdelen van de besturing en wielophanging goed afgesteld. Een goed uitgelijnde auto voorkomt ongelijkmatige slijtage van banden en zorgt voor een langere levensduur. Bovendien bespaart een goede uitlijning van de banden u brandstofkosten en zorgt het voor een beter rijcomfort.
U kunt ook zelf de levensduur van uw banden verlengen. Onderspanning werkt namelijk snelle slijtage van de autoband in de hand en meer brandstofverbruik. Controleer dus regelmatig uw bandenspanning!